Bez kapitalnih investicija

14:17 13. 02. 2024. FoNet | Anđelija Stojković

NOVI SAD - Predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Novom Sadu Vladimir Vrsajkov izjavio je danas da je vlast Srpske napredne stranke za 12 godina potrošila na kapitalne investicije 107 milijardi dinara, a Novosađani ne žive bolje, već se grad raspada, ulice su zakrčene, trotoari su razrovani, a kanalizacija zapušena posle svake kiše.

Ni ove godine, kao ni prethodnih godina, u Novom Sadu nisu planirane kapitalne infrastrukturne investicije neophodne za normalno funkcionisaje grada, te da nema ni para za obećanu odštetu od posledica oluje u 2023. godini, naveo je Vrsajkov u pisanoj izjavi.

"Zbog svih ovih nevidljivih projekata Novosađani treže od odlazećeg gradonačelnika (Milana) Đurića odgovor na pitanje da li se njihov novac zapravo koristi za kupovinu glasova kojoj smo svedočili na decembarskim izborima, a o kojoj danas priča cela Evropa, a Evropski parlament traži istragu i utvrđivanje odgovornosti za sve koji su dokazanu izbornu prevaru smislili, organizovali i sproveli", naveo je Vrsajkov.(kraj) vem/and/dj

Share: