Saučešće porodici Navaljnog

18:21 16. 02. 2024. FoNet | Ivica Strnčević

BEOGRAD - Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izrazio je danas saučešće porodici Alekseja Navaljnog i svim njegovim saradnicima i istakao da je ruski režim ostvario svoju nameru i zauvek uklonio čoveka koji se čitavog života borio sa slobodu, pravdu i razvoj demokratske Rusije.

Kao najpoznatiji ruski opozicionar i nezaustavljivi borac protiv kriminala i korupcije čelnika ruskog režima i njihovih oligarha, preživeo je dva pokušaja ubistva, a nakon poslednjeg i lečenja od trovanja u Berlinu, odlučio je da se vrati u Moskvu, ne želeći da ga njegov narod smatra “izdajnikom”, kako je to režimska propaganda nametala, naveo je Đilas.

On je istakao da svi koji u Srbiji žive danas mogu da vide pravo lice ruskog režima i gde nas vode svi Vulini, Vučići i njima slični koji špijuniraju i srpsku i rusku opoziciju kada dođu u Beograd, koji primaju odlikovanja od ruskih obaveštajnih službi i javno im zahvaljuju na lažnim obaveštenjima da srpska opozicija sprema nerede i nasilje. (kraj) is/dj

Share: