EKSPO 2027 - partijski plen

13:03 21. 02. 2024. FoNet | Davor Lukač

BEOGRAD - Predsednik i poslanik stranke Novo lice Srbije Miloš Parandilović izjavio je danas da je Srpska napredna stranka (SNS) prinuđena da prizna da je nesposobna da formira stabilnu većinu u Skupštini Beograda, a sada najavljuje i prebacivanje nadležnosti sa gradskog na republički nivo za svoj najvažniji projekat - Ekspo 2027.

Stranka Novo lice Srbije zato poziva celokupnu javnost da pažljivo isprati dešavanja u vezi sa prebacivanjem nadležnosti za Ekspo 2027 sa gradskog na republički nivo, jer će to biti "jasan dokaz" da je SNS priznala poraz i da će "sve snage usmeriti u čuvanje svog partijskog plena", naveo je Parandilović.

"Ekspo 2027. godine je nametnut građanima Srbije leks specijalisom, vlada je već donela odluku o štampanju obveznica u vrednosti od 150 milijardi dinara. Vučićev 'Skok u budućnost' je zapravo skok u političku prošlost, što će ponovljenim izborima u Beogradu biti i potvrđeno. Za ovu otimačinu koja traje više od decenije mora se robijati u slobodnoj Srbiji", poručio je Parandilović. (kraj) vem/dal/dj

Share: