Četiri problema

15:57 30. 03. 2024. FoNeT | Ivana Šanjević

POŽAREVAC - Promene u Srbiji su počele i ništa ih više ne može zaustaviti, poručio je danas predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas, naglašavajući da se ta stranka bavi politikom kako bi napravila drugačije društvo od onog kakvo je danas, a to nije moguće ako su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka na vlasti.

Srbija protiv nasilja je izdržala sve izazove i zajedno nastavljamo borbu za drugačiju i slobodnu Srbiju, rekao je Đilas na sednici Glavnog odboru SSP u Požarevcu, dodajući da je uspostavljena i saradnja sa koalicijom NADA i radi se sa ljudima iz ProGlasa.

Đilas smatra da bi u taj neformalni savez trebalo da uđu i sve druge opozicione stranke - za koje se se sigurno može reći da su opozicija, "bez obzira da li se sa njima slažu politički".

Tu mislim na Socijaldemokratsku stranku Borisa Tadića i Dveri. Slagali se ili ne, oni jesu opozcija i njima je mesto u bloku u borbi protiv ovakve vlasti koja uništava Srbiju. Dolazak onih koji drugačije misle, ali žele demokratsku Srbiju, ojačaće našu bornu za izborne uslove, rekao je Đilas.(kraj) vip/ivt/bdr

Share: