Politički autogolovi

09:24 22. 04. 2024. FoNet | Vera Barišić

BEOGRAD - Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je da će ta partija na beogradskim izborima nastupiti na listi "Narodna lista - ključ za pobedu - Narodna stranka - Nova Srbija - Pokret Živim za Srbiju" i da u centralnim i prigradskim opštinama Beograda počinje prikupljanje potpisa podrške građana toj listi, saopštila je danas Narodna.

"Čekali smo Dveri, ali oni su, nažalost, u situaciji da nisu u stanju da donesu odluku, čekali su da li će biti bojkot, da li će Novi DSS da ide na izbore, to im je bio prioritet. Na kraju, ne znam šta će oni da rade, mi ne možemo više nikoga da čekamo i krećemo u prikupljanje potpisa da bismo mogli da izađemo na izbore", rekao je Gajić.

Povodom izmena Zakona o lokalnim izborima i spajanju beogradskih izbora sa lokalnim izborima širom Srbije, o kojem bi danas trebalo da raspravlja Skupština Srbije, Gajić je citirao naziv nekada popularne američke televizijske emisije "Tražili ste, gledajte", dodavši da spajanje izbora nije u interesu opozicije. (kraj) vbr/dj

Share: