Razlika samo u taktici

20:02 09. 05. 2024. FoNet | Vesna Milosavljević

BEOGRAD - Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović ocenio je danas da izborni uslovi nisu poboljšani, ali da SSP ne poziva na bojkot izbora i "nikada neće reći nijednu ružnu reč" za kolege iz opozicije koje su odlučile da izađu na izbore 2. juna, jer "svi žele istu stvar" i "razlikuju se u taktici, ali ne i u strategiji".

"U tom smislu njihov izlazak na izbore ne znači da oni rade za (Aleksandra) Vučića, oni možda to ne žele ali se daje legitimitet lažnim, unapred pokradenim izborima i, nažalost, daje se podrška produžetku ove vlasti. Da smo ostali dosledni u našim zahtevima, a Vučić je već bio sateran na konopce, on bi morao da ispuni stvari do kraja jeseni", izjavio je Stefanović gostujući na TV Nova S, saopštila je SSP.

"Žao mi je što su odustali od sopstvene reči, nijednu ružnu reč neću reći za njih, ali ću da kažem da je ovo dalo režimu vremena da udahne vazduh, a bio je na konopcima. Bili smo na korak do uspešnog realizovanja našeg pritiska, ovako će ta borba trajati malo duže", dodao je Stefanović. (kraj) vem/mk

Share: