Nisu uspeli da nas slome

13:44 26. 05. 2024. | Sofija Vukajlović

VALJEVO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na predizbornom mitingu koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke (SNS) u Valjevu da je ponosan zbog toga što Srbiju, iako su pokušali, nisu uspeli da slome.

Kako je naveo, još je pod utiskom dvomesečne borbe povodom zahteva Kosova za prijem u Savet Evrope (SE) i Rezolucije o genocidu u Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN), te da još ne može ni da se privikne na sve ono što se u zemlji događa.

"Valjda nisam ni dovoljno koncentrisan na sve to, jer sam toliko bio posvećen tome da nisam čak ni pratio događaje u otadžbini, već samo onoliko koliko je to bilo neophodno - bukvalno za obavljanje dužnosti predsednika. Ali, sam imao svu vašu snagu, svu snagu cele naše Srbije, da branim narod hrabrih, da branim narod ponositih i zato se danas svaki Srbin i građani Srbije oseća dostojanstveno i ponosito, ne zato što sam radio nešto više od očekivanog, već zato što je cela Srbija stajala uz mene i želela da pokažemo svetu da smo samo običan narod koji želi da živi u slobodi", rekao je Vučić. (kraj) bem/sv/bdr

Share: