Vreme za političare patriote

12:21 07. 11. 2023. FoNet | Leposava Čolić

ČAČAK - Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je danas Čačane da na izborima 17. decembra zajedno promene sadašnju vlast i istakao da je "vreme da i u Srbiji na vlast dođe nova generacija političara patriota koji nisu kompromitovani", saopštio je taj pokret.

"Oni su rekli sve što su imali i uradili su sve što su znali. Vreme je za političke promene. Čitava Evropa se menja i svuda na vlast dolazi nacionalna politika. Vreme je i da u Srbiji na vlast dođe nova generacija političara patriota koji nisu kompromitovani, iza sebe nemaju nikakve afere, nisu vršili vlast, a imaju stručne reference", rekao je Obradović novinarima u Čačku iz kog je počeo izbornu kampanju.

On je rekao da su "nam sa jedne strane potrebni rodoljubi koji će zaštiti Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije, podržati Republiku Srpsku, reći ne francusko-nemačkom ultimatumu o priznanju lažne države Kosovo, ne sankcijama Rusiji i ne članstvu u NATO, dok će sa druge strane zaštititi građane Srbije od ogromne socijalno-ekonomske i migrantske krize u kojoj živimo". (kraj) vbr/lč/mk

Share: