Od metroa samo preduzeće

14:59 08. 12. 2023. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović ocenio je danas da je vlast Srpske napredne stranke u glavnom gradu Beograđanima potrošila deceniju, a na izgradnji metroa nije uradila apsolutno ništa, osim što je napravila preduzeće za zapošljavanje partijskih kadrova.

Beograđani treba da znaju da je vladajuća koalicija spremna da bez metro linije ostavi veliki deo Novog Beograda, Labudovog brda, Starog grada, gde žive desetine hiljada ljudi, da bi spajala parcele gde investitori bliski vlasti planiraju da grade, navodi se u Obradovićevoj pisanoj izjavi.

Treba da znaju da projekat metroa ne staje ni pored Glavne autobuske, niti Glavne železničke stanice, već pored kula i tržnih centara koruptivnih projekata vlasti. Dobra vest je da posle izbora 17. decembra sada vladajuća koalicija neće odlučivati o metrou, njegovoj gradnji i finansiranju, poručio je Obradović, uz tvrdnju "da su Beograd i Srbija za vlast samo plen, a ljudi broj". (kraj) drp/ivt/dj

Share: