Vučić: Nikad manje prigovora

13:39 02. 01. 2024. FoNet | Leposava Čolić

IRIŠKI VENAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su izbori stvar državnih organa Srbije i njenih institucija i istakao da je, kada su u pitanju izbori održani 17. decembra, “bilo najmanje prigovora i žalbi u istoriji srpskog izbornog procesa”.

Izbori su stvar državnih organa Republike Srbije i institucija ove zemlje. Na ovim izborima nikada manje prigovora nismo imali. Na svim biračkim mestma su bili predstavnici liste 'Srbija protiv nasilja' potpisali su sve zapisnike, njihovi pomagači iz sestrinskih partija iz Evrope koji su dolazili kao posmatrači potpisali su te zapisnike. Nikakav problem nisu videli", rekao je Vučić komentarišući to što je izborna lista "Srbija protiv nasilja” tražila formiranje međunarodne komisije koja bi ispitala nepravilnosti na izborima.

Setili su se da imaju problem kada su videli da su izgubili i u Beogradu i to ubedljivo, rekao je Vučić novinarima tokom posete radilištu na tunelu "Iriški venac“ koji se radi u okviru projekta Novi Sad – Ruma. (kraj) vip/lč

Ceo tekst dostupan je korisnicma FoNetovog servisa vesti.

 
Share: