Boki 13 na čelu SDSM je satira

20:07 12. 02. 2021. FoNet | Anđelija Stojković

SKOPLJE - Rijaliti učesnik i akter korupcionaške afere "Reket" Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13 planira kandidaturu za predsednika Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM), čiji je aktuelni predsednik premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, koji je danas rekao da su pravila jasna i da predsednik može biti samo neko ko je član partije već pet godina.

Kako prenosi makedonski Plusinfo, Zaev je danas novinarima rekao kako prvo treba da se revidira članstvo, a da je zatim potrebno da kandidat za predsednika bude najmanje pet godina član Socijaldemokratskog saveza Makedonije i da bude na afirmisanoj poziciji.

"Prvo treba da se napravi revizija članstva, zatim da ima najmanje pet godina članstva u SDSM i onda može da okupi članstvo VMRO-DPMNE koje će stati iza Jovanovskog i automatski napraviti preokret u vladi koji najavljuje. Svakako ovo je satira, danas je petak, ne zaboravimo da je kraj radne nedelje i sledi vikend", rekao je Zaev novinarima.

On je dodao da je "Bojan Jovanovski onakakv kakvog zna cela država i žali što ljudi nasedaju na njegov karakter". (kraj) vip/and/dpv

Share: