Umalo tuča zbog Belivuka

18:25 30. 07. 2021. FoNet | Ivana Šanjević

PODGORICA - Sednica Odbora Skupštine Crne Gore za bezbednost i odbranu prekinuta je posle incidenta između poslanika Prave Crne Gore Marka Milačića i glavnog specijalnog tužioca (GST) Milivoja Katnića, pošto je Milačić naveo da bi to telo trebalo da sasluša "partnere i kolege Belivuka", koji je u Srbiji osumnjičen za teška krivična dela, među kojima i ubistva.

Milačić je na sednici, na kojoj je trebalo da se održi kontrolno saslušanje Katnića, premijera Zdravka Krivokapića, šefa Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Dejana Vukšića i direktora Uprave policije Zorana Brađanina, rekao da bi trebalo saslušati "partnere i kolege Belivuka", imenujući predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, prenose Vijesti.

"Ajde da saslušavamo Mila Đukanovića, ajde da saslušavamo gospodina Katnića, gospodina Mevludina Nuhodžića, Zorana Lazovića, Brana Mićunovića, ajde da saslušavamo partnere i kolege Belivuka i ekipe, a da se manemo politikantstva od saslušavanja Zdravka Krivokapića, Vesne Bratić, Aleksandra Stijovića i sl. Ajde da saslušavamo ove ljude koje treba saslušavati i koje treba i procesuirati", istakao je on. (kraj) lj/ivt/dpv

Share: