Svet

Srbija

Reels

Gušenje kritike

Gušenje medija u Srbiji je bez granica i normalno je da na toj listi Reportera bez granica budemo sve niže i niže jer imamo permanentni rat vlasti protiv kritičkih medija, izjavio je FoNetu glavni urednik lista Danas Dragoljub Petrović.
Vidi sve
Bara puna tabloida
Bara puna tabloida
Novinari koji su kritički nastrojeni prema vlastima rade u takvim ambijentu da stalno razmišljaju da li će zbog toga biti u problemu, izjavio je FoNetu glavni urednik lista Danas Dragoljub Petrović i ukazao da je vlast u permanentnom ratu sa medijima koji nisu naklonjeni režimu.
/
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 13. do 19. maja 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/
Dom najopasnije mesto
Dom najopasnije mesto
Među žrtvama femicida, skoro 52 odsto žena ubijeno je u svom domu, u kojem su živele sa učiniocima nasilja, rekla je FoNetu aktivistkinja Autonomnog ženskog centra Vanja Macanović.
/
Više od autokratije
Više od autokratije
Priča da su izborni uslovi sada poboljšani u odnosu na one 17.decembra je između lažne vesti i spina, jer suštinske stvari nisu promenjene, izjavio je u intervjuu FoNetu urednik Nove srpske političke misli (NSPM) Đorđe Vukadinović, koji u takvim okolnostima listu Srpske napredne stranke (SNS) vidi kao apsolutnog favorita na junskim izborima.
/