Agreman

Bubble Tea – by Lure

Nova eksplozija ukusa

03. 07. 2023. 10:58 | FoNet | Desk

BEOGRAD - Bubble Tea – by Lure, novootvoreni kutak na drugom spratu tržnog centra Galerija, u Food Hall-u, stigao je na naše tržište i obradovao sve ljubitelje ovog jedinstenog ukusa

Očaraće vas paletom ukusnih i osvežavajućih azijskih napitaka, a glavna specijalnost su mlečni i voćni napici koji osvajaju svojim ukusom i kvalitetom.

„Srećni smo što imamo priliku da obradujemo one koji vole da eksperimentišu sa ukusima i što smo ponudili nešto nesvakidašnje i osvežavajuće u ovim letnjim mesecima koji dolaze. Nadamo se da će naš Bubble Tea - by Lure biti nezaobilazna stanica velikom broju posetilaca tržnog centra Galerija”, rekli su iz Bubble Tea – by Lure tima.

Joji Gabriel Hipolito je majstor azijskog porekla, koji preko petnaest godina izučava tehniku mešanja tradicionalnih azijskih čajeva sa modernim ukusima, i koji je tradiciju Azije doneo u našu zemlju.

Bubble Tea – by Lure pripremaju se od pažljivo izabranih sastojaka, a u ponudi imaju veliki izbor voćnih aroma, kao i različitih vrsta bobica, koje možete dodati u vaš napitak. Ono što ih čini posebnim su sirupi sa kojima sami možete kreirati vaš omiljeni ukus.

Bubble Tea – by Lure, osim u tržnom centru Galerija, možete naručiti i preko Mister D aplikacije. (kraj) dep/dj

Share: