Kvaka 23

Najava novog izdanja serijala Kvaka 23

Brisel, dijalog, oružje

25. 02. 2023. 11:58 | FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Novi briselski sastanak o Kosovu, uticaj rata u Ukrajini na dijalog Beograda i Prištine i Vučićeva najava ulaganja stotina miliona evra u naoružavanje Srbije, neke su od tema razgovora sa stručnjakom za ljudska prava i bezbednost Sašom Jankovićem, gostom FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o naoružavanju Srbije govore Filip Švarm, glavni i odgovorni urednik nedeljnika Vreme i Nemanja Todorović Štiplija sa portala Evropski Zapadni Balkan.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Share: