Kvaka 23

Najava novog izdanja serijala Kvaka 23

Briselska raskrisnica

04. 03. 2023. 10:31 | FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Ako Srbija prihvatanjem evropskog predloga nije priznala državnost Kosova, da li je priznala njegov suverenitet i da li je rešavanje kosovskog problema na raskrisnici u Briselu postavljeno na kolosek sa samo jednim odredistem, neka su od pitanja za advokata Seada Spahovića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore Jelena Jerinić iz Ne davimo Beograd i Miloš Jovanović, predsednik Nove demokratske stranke Srbije.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Share: