Kvaka 23

Najava novog izdanja serijala Kvaka 23

Suverenitet bez potpisa

25. 03. 2023. 12:36 | FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Da li su briselski i ohridski sporazumi suštinski poništili rezoluciju 1244 SB UN, da li je Srbija priznala kosovski suverenitet, iako ga nije potpisala, i kako će Vučić za to obezbediti legitimitet, na referendumu ili vanrednim izborima, neka su od pitanja za predsednika Foruma za etničke odnose Dušana Janjića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o dilemi referendum ili izbori govore predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović i predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

 

Share: