Kvaka 23

Najava novog izdanja serijala Kvaka 23

Cena oklevanja

01. 04. 2023. 11:55 | FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Zašto Srbija oklevanjem da uvede sankcije Rusiji rizikuje da protiv sebe stvori front unutar EU i kakve šanse ima sporazum o Kosovu ako iza njega stoje jedino Vučić i to nevoljno, a otvoreno samo jedna ili dve opozicione stranke, neka su od pitanja za predsednika UO Centra za evropske politike Srđana Majstorovića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o Vučićevom odnosu prema EU i sporazumu o Kosovu govore Bojan Elek iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku i Helena Ivanov iz organizacije Henri Džekson Sosajeti.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Share: