Promo

Međunarodni poljoprivredni sajam

Dijamantu pet zlatnih medalja

09. 07. 2021. 14:55 | FoNet

NOVI SAD - Kompanija Dijamant iz Zrenjanina i ove godine osvojila je prvo mesto i veliki šampionski pehar za visok kvalitet, na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. 

DIjamantu su medalje dodeljene u četiri kategorije od kojih su joj dve medalje dodeljena u kategoriji jestivih biljnih ulja.

„Više od 80 godina sa velikim uspehom poslujemo na tržištu jestivih ulja i osvajanjem ove prestižne nagrade još jednom smo to i dokazali. Maksimalno smo posvećeni konstantnom unapređenju tehnoloških procesa i kvaliteta svih naših proizvoda, čime uspevamo da zadržimo lidersku poziciju na domaćem i regionalnom tržištu. Kompanija Dijamant najviše je prepoznatljiva po svom suncokretovom ulju čiji kvalitet proizvoda je  rezultat pažljivog odabira najkvalitetnijeg zrna suncokreta i najsavremenijih metoda skladištenja“ izjavila je brend menadžer kompanije Bojana Petrašek Dunđerski i dodala da inovativnost, razvijanje kategorija i novih proizvoda ovu kompaniju čine konkurentnom i korak ispred očekivanja svih potrošača.

Kompanija Dijamant AD najveći je proizvođač jestivih ulja i vodeći proizvođač margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza u Srbiji. Osim proizvoda za široku potrošnju, Dijamant proizvodi i sirovine za druge prehrambene industrije, pre svega za konditorsku industriju i pekarstvo. (kraj) dep

Share: