Promo

Koncerti 9. i 10. decembra

Massimo u Beogradu

03. 12. 2021. 15:23 | FoNet

BEOGRAD - Legendarni pevač Massimo Savić, održaće dva koncerta u Beogradu, 9. & 10. decembra, saopštili su organizatori.

Ova dva koncerta u intimnoj atmosferi kluba Bitefartcafe, biće novogodišnji poklon najvernijim ljubiteljima Massimove muzike, kako je broj ulaznica striktno ograničen.

Massimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina. “Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”.

To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet ju čovek oseća i celog ga prožima i obuzima.

Kroz svoju karijeru, Massimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i feedback publike. Njegove pesme redovno ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim izdanjima. Za svaki Massimov koncert se traži ulaznica više, a publika uvek odlazi sa nastupa prepuna ushićenja i radosti!

Ulaznice se mogu pronaći na sajtu tickets.rs, na njihovim prodajnim mestima, kao i u klubu Bitefartcafe. (kraj) dep

Share: