Promo

NAJNIŽA CENA POVRATNE KARTE 7.434 DINARA

Prvi let Niš - Istambul

04. 01. 2022. 20:28 | FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Er Srbija je današnjim letom JU 1804 u 18:40 časova sa aerodroma "Konstantin Veliki" uspostavila direktne letove na novoj liniji između Niša i Istanbula i na toj ruti leteće dva puta nedeljno, utorkom i subotom.

Turska za nas predstavlja izuzetno važno tržiše i veliko nam je zadovoljstvo što ćemo unapređenjem naše ponude doprineti jačanju komercijalne i turističke aktivnosti između naše dve zemlje, izjavio je viši menadžer prodaje u Er Srbiji Boško Rupić.

Putnici Er Srbije avio-karte na ovoj relaciji mogu pronaći po ceni počev od 2.478 dinara po pravcu, a najniža cena povratne karte iznosi 7.434 dinara.

Er Srbija će tokom narednih dana uspostaviti redovne letove sa niškog aerodroma ka Beogradu, Frankfurtu (Han), Kelnu i Ljubljani, navodi se u saopštenju.

Tokom letnje sezone će obavljati sezonske letove na linijama Niš - Tivat i Niš - Atina, a Er Srbija će na novim linijama iz Niša saobraćati do 31. decembra 2023. godine, na osnovu rezultata tendera za obavljanje usluga vazdušnog prevoza na linijama od javnog interesa koji je raspisala Vlada Srbije. (kraj) is/ivt/dpv

Share: