Promo

Mister D poklanja i u martu

Uz promo kod DONESI 300 dinara

01. 03. 2022. 11:38 | FoNet

BEOGRAD - Mr. D, servis za dostavu hrane i namirnica, ovog puta odlučio je da pokloni 300 dinara svim novoregistrovanim korisnicima uz poruku “Počnimo ljubav iz početka”.

Novi korisnici aplikacije će uz promo kod donesi ostvariti uštedu pri svojoj prvoj narudžbini u toku akcije koja je planirana do 10. marta.

Servis za dostavu koji je počeo sa radom pre dva meseva beleži ozbiljan rast, a veliki broj zadovoljnih korisnika vrlo rado bira upravo ovu aplikaciju za najbržu dostavu hrane.

"Februar je bio mesec ljubavi, a mart mesec darivanja, i zato ćemo svim novim korisnicima pokloniti 300 dinara koje će moći da iskoriste do 10. marta, uz promo kod donesi. Počnimo ljubav ispočetka. Svaki novi korisnik, nakon registrovanja moći će da izabere svoje omiljeno jelo, a zatim da uz pomoć promo koda, ostvari i uštedu od 300 dinara za svoju prvu narudžbinu koju će platiti karticom”, rekao je izvršni komercijalni direktor Marko Stanković.

Servis je dostupan u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Leskovcu, a širenje van granica je samo jedan od dugoročnih planova uspešnog tima.

"Neki od najboljih restorana širom gradova u kojima poslujemo su nam ukazali poverenje i već učestvovali u brojnim akcijama koje smo sproveli za manje od dva meseca. Stigli smo do 700 restorana, pa sa sigurnošću mogu da tvrdim da će se i za najizbirljivije korisnike naći nešto sa menija”, rekao je Stanković. (kraj) dep/dj

Share: