Promo

Drugo Weekend Bazzar fest

Umetnost i zabava

16. 06. 2022. 11:23 | FoNet

BEOGRAD - Weekend Bazzar fest, koji je prošlog mesesa posetilo više hiljada ljudi, održava se drugi put u Beogradu na Sava promenai 25. i 26. juna na šetalištu iza zgrade Geozavoda.

Prvi market festivalskog tipa u našoj zemlji nastao je u cilju promocije kreativaca koji dobijaju priliku da svoj rad predstave širokoj publici koju čine ljubitelji handmade proizvoda, kao i brojni prolaznici i turisti.

Novo izdanje Weekend Bazzar festa nastalo je u saradnji sa Komuna marketom, najvećim marketom za prodaju i trgovinu ručno izrađenih proizvoda, koji će vršiti pažljivu selekciju izlagača i tako obezbediti mesto na marketu za najkvalitetnije i najoriginalnije proizvode.

„Odlučili smo da udružimo snage sa organizatorima Weekend Bazzar festa, budući da je ideja da se handmade market spoji sa festivalskom zabavom jedinstvena i predstavlja pravi dodatak kulturno-umetničkoj ponudi prestonice. Potrudili smo se da selekcija izlagača bude pažljiva i kvalitetna i verujemo da će posetioci biti zadovoljni i da će se vraćati na svako sledeće izdanje našeg market festivala“, rekla je osnivačica Komuna marketa Ivana Ilić.

Program junskog izdanja Weekend Bazzar festa nudi sadržaje za sve uzraste i ukuse! U subotu, 25. juna, za muziku će biti zaduženi TzooTzoonga ansambl koji svira uživo, kao i DJ Luton, dok je veče posvećeno deci, i svima koji se tako osećaju, pa će biti izveden mjuzikl sa elementima akrobacije „Legenda o hrabrosti“ sa početkom u 20:30 časova.

U nedelju, 26. juna, uživo nastupa Jelena Petošević, za DJ pultom je Mina Poznanović, dok je veče rezervisano za dečju predstavu „Baš je čar biti gusar“ koja počinje u 20:30 časova.

„Program na koji su posetioci prvog izdanja Weekend Bazzar-a odlično reagovali sada je dodatno unapređen, imamo veći broj izlagača, live svirke, kao i proširenu zonu za piknik, hranu i piće. Pozivam sve ljubitelje ove vrste provoda da nam se pridruže i provedu ova dva letnja dana na obali Save sa svojim prijateljima, porodicom ili ljubimcem“, rekao je organizator Weekend Bazzar festa Dušan Damnjanović. (kraj) dep/dj

Share: