Promo

Osiguranje putnika

UNIQA nagrađuje

22. 06. 2022. 13:09 | FoNet

BEOGRAD - Kroz brojne pogodnosti za korisnike putnog osiguranja, UNIQA je i ovog leta svojim klijentima omogućila da ponovo iskuse radost bezbrižnog putovanja širom sveta

Kupovinom individualnog ili porodičnog putnog osiguranja sa COVID pokrićem ili bez njega do 15. septembra, UNIQA svim klijentima besplatno osigurava dom dok su van Srbije.

Korisnicima putnog osiguranja, UNIQA je pripremila i vredne nagrade za bezbrižno putovanje.

Uz obilje novčanih i robnih nagrada, tri glavne nagrade su put za dvoje u Barselonu, Rim i Budimpeštu.

Da bi učestvovali u nagradnom takmičenju, klijenti treba da od 15. juna do 15. septembra kupe putno osiguranje u ukupnom iznosu od najmanje 5.000 dinara.

Putno osiguranje sa COVID-19 pokrićem, uz sva standardna zdravstvena pokrića za iznenadne bolesti ili nezgode u inostranstvu do iznosa od 30.000 evra, pruža i dodatnu zaštitu i lečenje od korona virusa u vrednosti do 5.000 evra.

UNIQA je dodatne pogodnosti omogućila korisnicima porodičnog putnog osiguranja.

Dvoje odraslih i dvoje dece, za 3.716 dinara, koliko je potrebno da izdvoje na ime osiguranja bez COVID pokrića, mogu da budu bezbrižni 10 dana u zemljama širom Evrope, sigurni da u slučaju potrebe, uvek i svuda mogu da računaju na pomoć UNIQA osiguranja.

Za kopletnu pokrivenost, uz putno osiguranje dodatno se može ugovoriti i COVID pokriće, pa je u tom slučaju za porodično osiguranje u istom trajanju potrebno izdvojiti 4.830 dinara.

 

Takođe, shodno potrebama različitih klijenata, u ponudi su i paketi koji pružaju dodatnu zaštitu za slučaj nestanka prtljaga, kašnjenja aviona, potrebe za pravnim ili prevodilačkim uslugama, pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata, itd.

 

Za aktiviranje polise usled nezgode ili iznenadne bolesti u inostranstvu, na raspolaganju je UNIQA Centar za pomoć (fiksni broj telefona +381 11 36 36 955 ili Viber broj +381 63 36 75 99). Operateri, dostupni 24/7, po prijemu poziva upućuju klijente u najbližu zdravstvenu ustanovu, a troškove zdravstvenoj ustanovi direktno plaća UNIQA.

Ove sezone, sve pogodnosti u vezi sa sigurnim putovanjem, građani mogu iskoristiti kupovinom putnog osiguranja u poslovnicama UNIQA osiguranja, putem veb šopa, u ekspoziturama Raiffeisen i Addiko banke, kod zastupnika UNIQA osiguranja i u partnerskim turističkim agencijama.

Zagarantovana zaštita, ažurnost u isplati šteta i jednostavnost korišćenja, čine UNIQA putno osiguranje sigurnim izborom za sve destinacije širom planete.

Korisnicima ostaje samo da se otisnu na željeno putovanje i zasluže nagradu za svoj bezbrižan odmor. (kraj) dep/dj

Share: