Promo

A1 Kinoteka letnji bioskop

Bioskop na krovu Doma Vojske u Beogradu

18. 07. 2022. 20:45 | FoNet | FoNet

BEOGRAD - Projekcije filmova u okviru A1 Kinoteka letnjeg bioskopa izazvale su veliko interesovanje među beogradskom publikom zbog čega iz Jugoslovenske kinoteke poručuju da se karte kupe na vreme.

„Karte se mogu kupiti sat vremena pred projekciju, dakle između 20-21h, u Domu Vojske, ali ukoliko publika želi da bude sigurna da će biti u prilici da pogleda odabrani film, savetujemo ih da unapred kupe karte u Jugoslovenskoj kinoteci u Uzun Mirkovoj ulici u periodu između 17-20h. Takođe molimo publiku da dođe na vreme, jer se ulaz na projekcije zatvara 15 minuta nakon početka filma“, poručuju iz Jugoslovenske kinoteke.

Cena karte je 300 dinara, a projekcije domaćih filmova, koji su digitalno restaurirani u okviru projekta A1 Kinoteka, su besplatne, karte se mogu preuzeti u Domu Vojske između 20-21h na dan projekcije.

Projekcija filmova održava se svako veče sa početkom u 21h na krovnoj terasi Doma Vojske. A1 Kinoteka letnji bioskop trajaće do kraja avgusta i biće prikazano ukupno 48 filmova domaće i svetske produkcije. (kraj) bdr

Share: