Promo

TELEKOM SRBIJA

Potvrda kvaliteta

16. 08. 2022. 12:39 | FoNet | Vera Barišić

BEOGRAD - Kompanija Telekom Srbija saopštila je danas da je osvajanjem nagrada na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu dobila još jednu potvrdu kvaliteta iz regiona kada je reč o produkciji serijskog i filmskog sadržaja.

Kako se navodi, zanimljivost sadržaja Telekom Srbija prepoznata je i kroz 27 nominacija u različitim kategorijama. Za Srce Sarajeva, nagradu festivala, bilo je nominovano sedam projekata Telekoma Srbija u svim kategorijama - "Besa 2", "Ubice moga oca 5", "Čudne ljubavi", "Blok 27", "Složna braća 2", "Močvara 2" i "Crna svadba".

Predstavnice kompanije Marina Garović i Jasmina Lakobrija sa autorima serija predstavile su u Sarajevu neke od budućih projekata produkcije Telekoma Srbija, kao što su serije "Volja sinovljeva", "Bunar", "Šetnja sa lavom", "Poseta", "Pasjača" i "Nemirni".

"Pozitivne reakcije publike nedvosmisleno ukazuju da sa nestrpljenjem očekuju nove projekte i da će u budućnosti možda neki od njih biti glavni pretendenti za nagrade ovog festivala", navodi se u saopštenju. (kraj) vbr/dpv

Share: