Promo

Saradnja s lancem restorana

The Saint na Mister D aplikaciji

08. 11. 2022. 12:07 | FoNet | Desk

BEOGRAD - Domaći servis za dostavu hrane Mister D, koji je za kratak period ostvario saradnju sa više od 1.200 restorana, sklopio je saradnju sa poznatim lancem restorana The Saint, saopštila je danas ta kompanija.

„Jako smo srećni što smo proširili broj partnera i da je u naše redove stigao i The Saint. Verujem da su njihove pizze i paste izbor velikog broja Beograđana i da sigurno neće pogrešiti šta god naručili. Saint je jedan od naših najpoznatijih domaćih brendova, koji je na tržištu više od 15 godina, a verujem da godine iskustva govore dovoljno i o njihovom kvalitetu“, rekao je direktor Mister D, Marko Stanković.

Ovaj domaći servis posluje u čak devet gradova širom Srbije, i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Subotici i Pančevu, a uskoro planira širenje i na ostale gradove.

„Novembar je mesec popusta i akcija, te korisnici tokom čitavog meseca mogu da očekuju popuste i besplatnu dostavu iz velikog broja restorana. Pored Saint specijaliteta, u ponudi imamo hranu iz najboljih restorana među kojima su Walter, KFC, Monument, W sushi, Chickenero, Vapiano, Agi Pasta, Caribic Pizza, Vidovdan 89, Tron, Pascal, LA Fresh i mnogi drugi. Stalni popusti do čak 50% će olakšati izbor željenog obroka i doneti veliku uštedu vašem budžetu. Naš dugoročni cilj jeste proširenje, ali i kontinuirana briga o korisnicima i partnerima“, dodao je Stanković. (kraj) dep/dj

Share: