Promo

Prvi zanatski sladoled u Srbiji

Moritz Eis na Mister D aplikaciji

16. 12. 2022. 14:20 | FoNet | Desk

BEOGRAD - Domaći servis za dostavu hrane Mister D ne prestaje da iznenađuje svoje korisnike i ovog puta na red je došao prvi zanatski sladoled u Srbiji, Moritz Eis. Pored toga što je Moritz Eis dostupan na aplikaciji, korisnike očekuje i praznični popust od 50%.

„Odlučili smo da razbijemo predrasude da se sladoledi jedu samo leti, i zato smo našim korisicnima omogućili narudžbine Moritz Eis sladoleda tokom cele godine. Moritz Eis je poznati proizvođač 100% prirodnog zanatskog sladoleda koji u svojoj ponudi broji više od dvesta različitih ukusa kako standardnih - mlečnih, voćnih i čokoladnih, tako i ukusa tartufa, ruže, belog i crvenog vina, kraft piva, baklava, veganskih i gluten free. Za sve ljubitelje ove poslastice, dostava je dostupna u Beogradu, a uživanje u nesvakidašnjim ukusima, od sada je moguće i iz topline doma“, rekao je direktor Mister D, Marko Stanković.

Ovaj domaći servis posluje u čak devet gradova širom Srbije, i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Subotici i Pančevu, a uskoro planira širenje i na ostale gradove.

„Pored popusta na Moritz Eis sladoled, u ponudi imamo preko 500 akcija iz najboljih restorana. Stalni popusti do čak 50% kompletiraće vašu prazničnu trpezu i doneti veliku uštedu vašem budžetu. Takođe, za korisnike koji vole da se takmiče, jedinstveni loyalty program omogućava svakodnevno sakupljanje poena i prelaske na nivoe članstva, a samim tim i dodatne popuste na već sniženi asortiman“, dodao je Stanković. (kraj) dep/dj

Share: