Svet

Srbija

Reels

Svejedno im je

Ljudima koji držr vlast u ovoj zemlji ili su uz nju i od toga zarađuju novac potpuno je svejedno da li će nešto prodati Kinezima ili Nemcima, izjavio je u intervju FoNetu novinar Branko Čečen u okviru serijala Kvaka 23.
Vidi sve
Porpagandni šou
Porpagandni šou
Direktna veza između naše i Trampove propagandne mašinerije je populizam koji se izuzetno dobro oseća u teorijama zavere neutemeljenim u stvarnosti, izjavio je u intervjuu FoNetu novinar Branko Čečen i ocenio da slučaj litijum može da bude okidač za promene i da je vlast na vrhu "neprijatne piramide", jer se nalazi na "konju koji je mnogo divalj".
/
Zamrznuta budućnost
Zamrznuta budućnost
U novom izdanju FoNetovog serijala razgovora Kosinus o rešavanju kosovskog problema govore aktivistkinja Dejana Stošić i predsednica Omladine Pokreta obnove Kraljevine Srbije Ana Damnjanović.
/
Bez revolucionarnog napretka
Bez revolucionarnog napretka
Istraživač u Centru za evropske politike Đorđe Dimitrov očekuje da Kaja Kalas, kao visoka predstavnica Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbednost, otvorenije insistira na raskidanju veza Srbije i Rusije, ali smatra da će ona svoje "estonske stavove" morati da usaglašava sa drugim članicama Unije.
/
Ekološke posledice žive
Ekološke posledice žive
Kada živa uđe u lanac ishrane više ga ne napušta, što može biti veliki problem za čitav ekološki sistem, pa i za čoveka, rekla je FoNetu asistentkinja na Hemijskom fakultetu Slađana Savić.
/