Promo

Milenijum osiguranje na 55. Međunarodnom salonu automobila

Vredni pokloni novim korisnicima

20. 03. 2023. 14:26 | FoNet | Desk

BEOGRAD - Na 55. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu koji se održava od 22. do 28. marta, jedan od učesnika biće i Milenijum osiguranje koje će posetiocima, koji budu želeli da iskoriste sajamske pogodnosti za kupovinu automobila, omogućiti najkompletniju zaštitu za svoje vozilo - Kasko osiguranje i da uz njega dobiju koristan poklon od ove osiguravajuće kuće.

Milenijum osiguranje, jedan od najstarijih osiguravača na ovim prostorima, u svom sajamskom nastupu staviće akcenat na polise osiguranja vozila. Zato će svi oni koji tokom trajanja Sajma automobila ugovore novu Kasko polisu osiguranja Milenijuma, moći da izaberu jedan od sledećih poklona: mali set alata za automobil i domaćinstvo, vaučer za uslugu “Mobilni vulkanizer” u Beogradu, vaučer za uslugu reparacije stakala u “Car Glass”-u, protivpožarni aparat za automobil.

Polisa Kasko osiguranja koju nudi Milenijum osiguranje obuhvata pokriće sledećih glavnih rizika: saobraćajne nezgode ili oštećenje na parkingu, pad ili udarac nekog predmeta, krađu, požar ili eksploziju, kao i vremenske nepogode.

Štand Milenijum osiguranja tokom 55. Međunarodnog salona automobila možete posetiti svakog dana u hali 1 Beogradskog sajma. (kraj) dep/dj

Share: