Promo

platforma "Visit-Serbia"

Zlatiborske atrakcije i onlajn

24. 05. 2023. 22:46 | FoNet | Velimir Ilić

ZLATIBOR - Zlatibor ove godine obeležava 130 godina turizma, a u okviru niza manifestaciajtim povodom tog jubilej danas je prezentovana platforma "Visit-Serbia", inovativno tehnološko rešenje za online kupovinu ulaznica, kojim se otvaraju nove mogućnosti za goste i posetioce te planine i predstavnike turističke privrede.

Sledeći savremene trendove razvoja turizma u svetu, platforma "Visit-Serbia" omogućava posetiocima da digitalno kupuju ulaznice za vodeće turističke atrakcije Zlatibora.

Posetiocima su onlajn dostupne ulaznice za Gold Gondolu i njene dodatne usluge putnicima - „Branč u vazduhu“ i „Romantično putovanje".

Uz nekoliko klikova gosti Zlatibopra unapred mogu obezbediti ulaznice za Stopića pećinu, Vodopad Gostilje, Muzej „Staro selo“ u Sirogojnu, "Avantura park", kao i „El Paso City“ i „Dino park“. navodin se u zajedničkom saopštenju Turističke organizacije Zlatibor, kompanije Visit Serbia i Privredne komore Srbije.

Platforma "Visit-Serbia" pruža i mogućnost kupovine objedinjene ulaznice pod nazivom „4 Bisera Zlatibora“, korišćenjem jednostavnog i sigurnog digitalnog kanala za online transakciju, čime se pojednostavljuje poseta, osvaruje dodatni kvalitet usluge i štedi vreme.

Digitalna platforma Visit-Serbia omogućava inovativni marketing destinacija i turističkih atrakcija, a podršku promociji i razvoju platforme pružila je Privredna Komora Srbije - Udruženje za turizam. (kraj) vip

Share: