Svet

Srbija

Reels

Obavezne kontrole kvaliteta

Naši poljoprivredni proizvodi često bivaju vraćani s granica zbog neispravnosti, lisa"Za zeleni Beograd, kada ako ne sada - dr Dejan Žujović" uvešće obavezne kontrole kvaliteta poljoprivrednih proizvoda na pijacama, izjavio je nosilac te liste Dejan Žujović
Vidi sve
Pčele zidari
Pčele zidari
Mason pčele su mnogo efikasnije od medonosnih pčela, rekla je FoNetu biološkinja Nela Jović i objasnila da jedna ženka mason pčele opraši cvetova koliko i 120 medonosnih pčela.
/
Bara puna tabloida
Bara puna tabloida
Novinari koji su kritički nastrojeni prema vlastima rade u takvim ambijentu da stalno razmišljaju da li će zbog toga biti u problemu, izjavio je FoNetu glavni urednik lista Danas Dragoljub Petrović i ukazao da je vlast u permanentnom ratu sa medijima koji nisu naklonjeni režimu.
/
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 13. do 19. maja 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/
Dom najopasnije mesto
Dom najopasnije mesto
Među žrtvama femicida, skoro 52 odsto žena ubijeno je u svom domu, u kojem su živele sa učiniocima nasilja, rekla je FoNetu aktivistkinja Autonomnog ženskog centra Vanja Macanović.
/