Rebrača preseca vrpcu

15:41 28. 08. 2020. FoNet

BEOGRAD - Proslavljeni košarkaški reprezentativac Željko Rebrača otvoriće u ponedeljak, u naselju Stepa Stepanović, Mozzartov rekonstruisani košarkaški teren, koji će ubuduće nositi njegovo ime.

Kako se ističe u saopštenju kompanije Mozzart, teren "Željko Rebrača", u Ulici generala Vladimira Kondića, preko puta ulaza u zgradu br. 5 na Voždovcu, 84. je obnovljeno igralište, u okviru društveno odgovorne akcije "Sto terena za jednu igru".

Teren će biti kompletno renoviran postavljanjem specijalne podloge po FIBA standardu, profesionalnih košarkaških konstrukcija, kliritnih tabli, zglobnih obruča, sa tribinama.

Posetioci će imati priliku da gledaju i revijalnu utakmicu podmlatka KK Partizan, kluba s kojim je Rebrača "pokorio" Evropu u Istanbulu.

Na događaju, čiji je početak zakazan za 17.30 časova, biće izložene i Rebračine medalje sa najvećih košarkaških takmičenja u svetu.

Najbolji u takmičenju u šutiranju trojki osvojiće vredne novčane nagrade, a svaka pogođena trojka u toku takmičenja vredeće 3.000 dinara, koje će Mozzart donirati u humanitarne svrhe.

Rebrača će u ponedeljak ozvaničiti i početak rada Košarkaške akademije koju je osnovao u želji da, zajedno sa timom vrsnih trenera, znanje i iskustvo podeli sa mladim košarkašima. (kraj) dep

Share: