Pouka za TSC

19:34 01. 02. 2024. FoNet | Desk

ŠPANIJA - Fudbaleri TSC tokom priprema za prolećni deo Superlige Srbije, u Španiji su odigrali još jednu pripremnu utakmicu i to protiv Sijetl saundersa. Duel je završen porazom TSC rezultatom 2 : 3.

Utakmica je bila ogroman test za TSC, pogotovo protiv tima koji vodi poznati srpski fudbaler i trener Predrag Preki Radosavljević, kaže šef stručnog štaba plavo-belih Žarko Lazetić.

„Zaista je bilo fantastično. Sigurno najvažniji meč u ovim pripremama iz kojih ćemo moći mnoge pouke da izvučemo. Igrati sa ekipom Sijetla koja je izvanredna i sigurno na nivou Lige Evrope,po intenzitetu i po kvalitetu i bila je veliki ispit naše spremnosti. Čestitke Predragu Radosavljeviću koji tamo radi dobar posao i sa kojim smo imali prilike da se upoznamo i razgovaramo”, kaže Lazetić.

Što se tiče same utakmice ona je bila veoma intenzivna sa puno prilika na obe strane, objasnio je Lazetić.

Kako dodaje, fudbalerima TSC ostala je još jedna pripremna utakmica u Španiji protiv AIK-a iz Stokholma, a onda povratak kući i dalja analiza onoga što su uradili tokom priprema.

„Verujem da ćemo izvući dobre pouke iz ovog i prethodnih mečeva, te da ćemo da privedemo pripreme kraju kako treba. Radićemo još na fizičkoj spremi, mnogo više na taktici i tehnici, da bi unapredili detalje u igri i spremni dočekali nastavak prvenstva“, zaključuje Lazetić. (kraj) dep/mk

Share: