Svet

Srbija

Reels

Stres vantelesne oplodnje

"Veći stres je tokom priprema, naročito za muškarce, kada shvate da je problem kod njih" izjavila je FoNetu osnivačice IVF centra Sandra Jovanović u okviru serijala razgovora Stigma.
Vidi sve
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 7. do 14 aprila 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/
Demokratija pala na testu
Demokratija pala na testu
Ukoliko vladajuće strukture ne shvate da dolazi vreme i da je normalno da se vlast menja na fer i poštenim izborima, građani će ponovo biti na ulici, izjavila je u intervjuu FoNetu izvršna direktorka Beogradskog centra za ljudska prava (BCLJP) Sonja Tošković i upozorila da samo od vlasti zavisi da li će biti nasilja ili neće.
/
Pravila potisnula pravo
Pravila potisnula pravo
U novom izdanju FoNetovog serijala razgovora Kosinus, o rešavanju kosovskog problema govore poslanik Ekološkog ustanka Dragan Jonić i poslanica pokreta Mi-snaga naroda Jelena Pavlović.
/
Sprečiti postizanje većine
Sprečiti postizanje većine
Generalna sekretarka Fondacije Centar za demokratiju Nataša Vučković izjavila je FoNetu da će eventualno članstvo Kosova u Savetu Evrope (SE) biti presedan i za samu tu instituciju, jer bi Komitet ministara prihvatanjem Prištine u članstvo prekinuo politiku neutralnosti unutar te organizacije.
/