Dometi i ishod dijaloga

13:09 17. 10. 2020. FoNet | Danica Vučenić

BEOGRAD - Šta tačno znači normalizacija odnosa Srbije i Kosova, da li je međusobno priznanje krajnji ishod dijaloga, a Zajednica srpskih opština najviši domet kompromisa od kojeg zavise i evropske integracije, pitanja su za novinara Milivoja Mihajlovića, koji će u nedelju biti gost novinarke Danice Vučenić u serijalu Kvaka 23 Novinske agencije FoNet.

U uvodnom tematskom prilogu novinarke Tamare Skrozza o dijalogu Beograda i Prištine govore istoričar Čedomir Amtić i predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji Izabela Kisić.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće u multimedijalnom formatu objavljen na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs. .

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) zvs/dac

Share: