Istorija uživo

11:52 28. 05. 2023. FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Da li Srbija 23 godine posle 5.oktobra ponovo gleda istoriju uživo, da li se Aleksandar Vučić kasno setio da bude predsednik svih građana i kako će postupiti grogiran masovnim protestima protiv nasilja, da li će ustuknuti i popustiti pred zahtevima građana i proevropske opozicije ili će rizikovati sveopsti bunt sa jedinim ciljem da ode sa vlasti. Na ova i druga pitanja u FoNetovom serijalu Kvaka 23 odgovara jedan od organizatora protesta Srbija protiv nasilja i prvi potpredsednik Narodne stranke, poslanik Miroslav Aleksić.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o naprednjačkom mitingu Srbija nade, koji su mnogi doŽiveli i kao miting beznadja, govore politikolog Mlade Mrdalj i programski direktor Demostata Zoran Panović.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

 

Share: