Tačka ili zapeta

12:30 02. 03. 2024. FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Da li je na postizbornu krizu stavljena tačka ili zapeta, kako su sporni izbori uticali na ugled Srbije, da li ona postaje objekat, umesto akter međunarodnih odnosa i kojim će je putem voditi nova vlada i njen dirigent Aleksandar Vučić, neka su od pitanja za stručnjaka za ljudska prava i bezbednost Sašu Jankovića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o izbornoj jednačini sa više nepoznatih, izveštaju ODHIR i rezoluciji Evropskog parlamenta govore Natan Albahari iz Pokreta slobodnih građana i Nemanja Todorović Štiplija sa portala Evropski Zapadni Balkan.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Share: