Prevazišli tabloide

11:55 23. 03. 2024. FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Da li je konstitutivna sednica Skupštine Srbije označila sumrak srpskog parlamentarizma, da li su poslanici vladajuće većine po govoru mržnje i verbalnog nasilja prevazišli tabloide i kolika je opasnost da se politički sukob na javnoj sceni izrodi u fizički, neka su od pitanja za advokata Seada Spahovića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o tragediji parlamentarizma u Srbiji i istorijskim paralelama govore psiholog Žarko Korać i dramaturg Željko Hubač.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Share: