Obostrano udaljavanje

14:53 15. 06. 2024. FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Da li se Srbija više udaljilja od Evropske unije (EU) ili Unija od Srbije, kako će posle evropskih izbora izgledati odnosi Brisela i Beograda i da li će ubuduće obe strane uopšte biti zainteresovane za proces proširenja, neka su od pitanja za politikologa Mladena Mrdalja, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore Sonja Biserko iz Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji i Đorđe Dimitrov iz Centra za evropske politike.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Share: