Ne izvozimo oružje teroristima

15:58 20. 06. 2021. FoNet | Vera Barišić

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović poručio je da Srbija nikada nije bila na bilo kakvoj listi zemalja koje prodaju oružje teroristima, "jer to nije radila, niti će to raditi", i istakao da će se nastaviti investiranje i u namensku industriju i u vojsku, zdravstvo, privredu i u sve druge oblasti.

Stefanović je u pisanoj izjavi naveo da ga ne čudi što "Đilas i njegovi razni Jankovići i Todorovići" nikada ne propuste priliku da kažu nešto što će naškoditi interesima Srbije.

On je ukazao na to da kada su se slične eksplozije, pa i u čačanskoj "Slobodi", dešavale u vreme dok su oni upravljali Srbijom, nisu o njima govorili na isti način, "što dovoljno govori o njihovom licemerju, dvostrukim standardima i njihovoj nezajažljivoj želji da se dočepaju vlasti po svaku cenu".

"Danas su učinili i korak više. Dodali su jednu opasnu, zlikovačku laž, s jedinim ciljem da naškode sopstvenom narodu. Rečenicom Janka Veselinovića da je Srbija na listi zemalja koje su prodavale oružje teroristima, što je potpuna laž, napravljen je novi pokušaj da se nanese ogromna šteta našoj namenskoj industriji, ali i ugledu Srbije", smatra Stefanović. (kraj) vbr/nm

Share: