Kampanja protiv policajaca

08:17 05. 07. 2023. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Advokat Zdenko Tomanović, pravni zastupnik policajaca Slobodana Milenkovića i Dušana Mitića koji su radili na otkrivanju plantaže marihuane na poljoprivrednom dobru "Jovanjica", izjavio je za list "Danas" da državni vrh i pojedini mediji vode kampanju protiv njegovih klijenata, umesto da svoje funkcije stave u službu pravde i istine.

Tomanović je, povodom gostovanja prvooptuženog za organizovanje kriminalne grupe koja je uzgajala marihuanu Predraga Koluvije na TV Hepi, istakao da su javna odbrana i učešće propagandnih glasila otuđene politike manji udar na pravnu svest od aktivnosti državnog i političkog vrha, čiji se predstavnici ponašaju kao lobisti protiv poštenih policajaca.

"Svoje funkcije nisu stavili u službu prava i istine, već uvredama, govorom mržnje i pravnog nevaspitanja, arogantno pokušavaju da demontiraju prošlost i lažiraju sadašnjost, ali njihov zajednički udruženi poduhvat obmane građana Srbije nema budućnost, jer su Milenkovićev i Mitićev obraz i hrabrost prepreka nasilju nad istinom", naglasio je Tomanović. (kraj) vip/ivt/dj

Share: