Bezbednost i higijena

10:27 09. 09. 2021. FoNet

BEOGRAD - Posle odluke kanadskih vlasti da vakcinisani putnici koji poseduju negativan rezultat PCR testa mogu ponovo da uđu u Kanadu vazdušnim putem, KLM Royal Dutch Airlines je obnovio svoje avio-linije za Vankuver, Kalgari, Edmonton, Toronto i Montreal počev od utorka, 7. septembra.

Tokom septembra, KLM će iz Amsterdama svakog dana leteti za Toronto i Kalgari, za Vankuver utorkom, četvrtkom, petkom i subotom, za Montreal ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, dok su za Edmonton planirani letovi četvrtkom i subotom.

„Oduševljeni smo što kanadska vlada daje dobar primer ostalim državama dopuštajući vakcinisanim ljudima da ponovo putuju. Zahvaljujući ublažavanju putnih ograničenja, možemo ponovo činiti ono što najbolje radimo: povezivati ljude i pružati im nezaboravna iskustva. Naši putnici se sada mogu ponovo susresti sa svojim porodicama u Kanadi ili prisustvovati važnim sastancima. To što ponovo možemo leteti do različitih gradova u Kanadi predstavlja važnu prekretnicu za avio-industriju i još je jedan korak na putu oporavka. Nadamo se da će i SAD uskoro ukinuti putna ograničenja,” izjavio je Piter Elbers, predsednik i glavni izvršni director KLM-a.

Obnavljanje mreže letova ključna je strategija KLM-a za oporavak od krize izazvane pandemijom koronavirusa. Od početka pandemije, KLM je svoju mrežu letova održavao kako bi obezbedio putovanja ljudi, transport medicinskog materijala, vakcina i drugog tereta.

Prioritet KLM-a je bezbednost putnika. Avio-kompanija je uvela niz zaštitnih mera u svakoj fazi putovanja, počev od aerodroma, preko ukrcavanja, pa do leta.

KLM je dobio APEX-ov Dijamantski sertifikat (Diamond Award) za mere zaštite zdravlja na letu i postao jedna od vodećih avio-kompanija po pitanju higijene i zdravstvene bezbednosti putnika.

Fleksibilna politika rezervacija omogućava putnicima da besplatno promene svoju rezervaciju ili dobiju povraćaj novca. (kraj) dep

Share: