Ubrzanje ne staje

10:41 30. 11. 2021. FoNet

BEOGRAD - Za manje od mesec dana od početka bioskopske distribucije film „Južni vetar 2 - UBRZANJE“ videlo je više od 600.000 gledalaca.

Ekipa filma je u Kragujevcu dodelila nagradu 600.000 gledaocu, koji je baš kao i prethodni nagrađeni dobio mogućnost da učestvuje na snimanju serije „Južni vetar“.

Interesovanje za film svakog dana je sve veće, ulaznice za premijeru koja je 2. novembra održana u Beogradu prodate su za samo nekoliko sati, live prenos ceremonije crvenog tepiha na društvenim mrežama je pratilo više od 100.000, dok je pola miliona gledalaca dostigao za samo dve nedelje.

I prvi ovog trilera postao je pravi regionalni fenomen, dok je njegov nastavak u vidu televizijske serije, takođe, ostao zabeležen kao ubedljivo najgledanija TV serija u sezoni sezone 2019/2020.

Reditelj filma je Miloš Avramović, a glumačku ekipu „Južnog vetra 2 – Ubrzanje“čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić kao i međunarodne zvezde Anastasia Everall, Marijan Valev i Zahari Baharov. (kraj) dep

Share: