Q agency traži 50 programera

14:42 18. 02. 2022. FoNet | Milica Rilak

BEOGRAD - Kompanija Q Agency saopštila je danas da je otvorila predstavništvo u Beogradu i da planira da zaposli 50 mladih developera iz Srbije, a generalni direktor Filip Ljubić izjavio je tim povodom da se ta kompanija rapidno razvija i da srpsko tržište ima mnogo toga da joj ponudi.

Ljubić je ocenio da je srpsko tržište uređenije od drugih u regionu, da ima dosta kvalitetnih ljudi koji su vrhunski u svom poslu i imaju ozbiljne svetske reference, i najavio da će u budućnosti povećavati svoje prisustvo u Srbiji.

Q Agency razvija različite softverske proizvode, aplikacije, web stranice i internet prodavnice za svoje klijente, među kojima su Novartis, The Times, Manpower Group, Smart, BBC, Hilti, i mnogi drugi, istakli su u saopštenju.

Naveli su i da konstantno šire svoj tim na globalnom nivou, i da su samo u prethodnoj godini zaposlili 126 programera, a osim u Beogradu, njihove kancelarije nalaze se u Londonu i Zagrebu, dok predstavnike za poslovanje imaju u Cirihu, Belfastu i Njujorku. U 2022. planiraju da prošire poslovanje i na Filipine. (kraj) vbr/mr/dj

Share: