Pokloni za sve nove korisnike kasko polise

10:53 12. 05. 2022. FoNet

BEOGRAD - Na predstojećem Sajmu automobila Eco BG Car Show 07, koji će biti održan na Beogradskom sajmu od 12. do 15. maja 2022. godine, jedan od učesnika u Hali 1 biće Milenijum osiguranje a.d.o. koje će svakom vozaču koji za vreme trajanja Sajma automobila ugovori novu Kasko polisu kod Milenijum osiguranja, obezbedilo specijalan poklon – protivpožarni aparat za vozilo ili mini kompresor za gume.

Milenijum osiguranje je jedan od lidera na tržištu polisa osiguranja od autoodgovornosti i na ovaj način želimo da naglasimo koliko je za nas važna bezbednost vozača i doprinesemo da svi budu sigurniji na putevima.

Osim kasko osiguranja, koje je jedini put do potpunog osiguranja vozila i pokriva brojne rizike koji nisu obuhvaćeni obaveznim osiguranjem od autoodgovornosti, na štandu Milenijum osiguranja će moči da se ugovor i polisa  Paket 5+.

Paket 5 + pokriva pet najčešćih rizika u toku vožnje, kojom su obuhvaćeni ne samo vozilo, već i putnici, poput osiguranja lica u putničkim vozilima od posledica nesrećnog slučaja ili nezgode, osiguranje od loma stakala na vozilu, pokriće troškova pomoći na putu vlasnicima vozila, osiguranje putničkih vozila usled prirodnih rizika i zamensko vozilo, ukoliko usled kvara ili nezgode na putu vaš automobil više ne bude  u voznom stanju.

Štand Milenijuma  osiguranja  na Sajmu automobila  biće brendiran u znaku kasko osiguranja i Paketa 5 +.(kraj) dep/dj

 

Share: