Stipendije za kandidate iz Srbije

14:33 04. 10. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - CITY College, Evropski kampus Univerziteta u Jorku, zajedno sa Fakultetom za ekonomiju i menadžment prestižnog Univerziteta u Strazburu, nudi programe svetskog nivoa za sticanje dvojnih diploma, koji su posebno kreirani za današnje rukovodioce i poslovne profesionalce:

Panevropski Executive MBA program, koji omogućava sticanje dvojne diplome koju dodeljuju dva ugledna univerziteta iz Evrope: vrhunski britanski univerzitet - Univerzitet u Jorku (151. u svetu prema QS rang listi svetskih univerziteta iz 2022. godine) i prestižni francuski univerzitet - Univerzitet u Strazburu (18 Nobelovih nagrada).

To je samo jedan od programa od samo 300 programa u svetu koji imaju akreditaciju od AMBA.

Zainteresovani kandidati imaju priliku da dobiju stipendiju za MBA program koju kandidatima iz Srbije dodeljuje CITY College, Evropski kampus Univerziteta u Jorku.

Stipendija se nudi u 8 različitih zemalja – u Solunu (Grčka), Beogradu (Srbija), Sofiji (Bugarska), Bukureštu (Rumunija), Kijevu (Ukrajina), Jerevanu (Jermenija), Tbilisiju (Gruzija) i Bakuu (Azerbejdžan) – Panevropski Executive MBA program je pravi međunarodni program sa neprocenjivim mogućnostima umrežavanja, posebno kreiran za današnje rukovodioce koji žele da unaprede svoje veštine i znanja radi profesionalnog, poslovnog i ličnog razvoja.

Osim dve MBA diplome, program studentima nudi pravo međunarodno iskustvo: tri uzbudljiva studijska putovanja - u Jork (UK), Strazbur (Francuska) i Solun (Grčka).

Predavanja drže ugledni profesori i međunarodni predavači sa institucije CITY College, Evropski kampus Univerziteta u Jorku, Univerziteta u Strazburu, kao i drugih priznatih univerziteta širom sveta, kao i stručnjaci iz relevantnih sektora sa znatnim profesionalnim iskustvom.

Zahvaljujući fleksibilnom načinu sprovođenja, Panevropski Executive MBA program je još pristupačniji zauzetim rukovodiocima koji žele da kombinuju posao i učenje.

Polaznici mogu da biraju režim licem u lice (režim ličnog prisustva plus studijska putovanja) ili onlajn režim (kombinovano sinhrono sprovođenje programa onlajn plus studijska putovanja).

Rukovodioci takođe mogu da izaberu da pohađaju neku nastavnu jedinicu u drugom gradu u kojem se program sprovodi, tako da mogu da prošire svoje iskustvo u studiranju i pojačaju umrežavanje.

Program se izvodi na engleskom jeziku i traje dve godine.

Polaznici programa MBA mogu da se specijalizuju u jednoj od oblasti menadžmenta tako što će izabrati jednu od šest (6) dostupnih MBA specijalizacija, a to su: opšti menadžment, marketing, finansije, logistika i upravljanje lancima nabavke, menadžment u sistemu zdravstvene zaštite, upravljanje ljudskim resursima.

U okviru nastavnog plana i programa ističe se iskustveno učenje kroz projekte zasnovane na slučajevima iz stvarnog života, radionice i karijerno savetovanje i usmeravanje, proširivanje primenjenih znanja i veština studenata i izgradnju veština strateškog liderstva.

 Polaznici takođe imaju velike koristi od Programa ličnog stručnog usavršavanja u karijeri i liderstvu koji je uključen u Executive MBA program i dostupan svim studentima.

Savetnici za profesionalno poslovanje pružaju savetovanje i usmeravanje (coaching) prilagođeno pojedincu, pomažu studentima MBA programa da definišu svoj lični plan karijere i uspeju u ostvarivanju svojih profesionalnih ciljeva.

Osim dvojne MBA diplome Univerziteta u Jorku i Univerziteta u Strazburu, diplomirani studenti mogu dodatno da steknu CMI diplomu nivoa 7 u oblasti strateškog menadžmenta i liderstva, kao i AMBA sertifikat. (kraj) dep/dj

Share: