Vogue Adria

18:33 13. 06. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Media 3.0 Pablišing danas najavljuje pokretanje "Vogue Adria", najnovijeg izdanja Voga, koje će pokrivati ​​Adria regiju, uključujući Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Brand bi trebao da bude lansiran kasnije ove godine prema ugovoru o licenci između Media 3.0 Pablišinga i Condé Nasta.

Vog Adria će služiti kao platforma za lokalne kreativne talente i kao katalizator regionalne saradnje i međunarodne razmene te će biti istovremeno pokrenut u štampanom i digitalnom obliku. Štampano izdanje će biti objavljeno na hrvatskom i srpskom jeziku, dok će web stranica biti dodatno dostupna na slovenskom i engleskom jeziku.

Vog Adria pokrenut je od strane Media 3.0 Pablišinga, čiji su osnivači Sonja Kovacs, Nenad Janjatović i Milan Đačić, koji imaju dugogodišnje zajedničko iskustvo u vođenju modnih i kulturnih brendova u regiji: “Kao tim, snažno verujemo u snagu Voga kao brenda i njegovu sposobnost da donese raznolikost i pomeri granice u pravom smeru. Čvrsto verujemo da su umetnost, moda i kultura one koje nadilaze granice i namera nam je da dovedemo nova imena na globalnu scenu."

Vogue Adria tim će biti smešten u glavnim gradovima Hrvatske, Slovenije i Srbije.(kraj) dep/mk

Share: