Upis na Alfa BK Univerzitet

11:52 15. 06. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - U toku je konkurs Alfa Bk Univerziteta za upus u školsku 2023/2024. godinu

Dra­gi bu­du­ći stu­den­ti, do­bro do­šli na Al­fa BK Uni­ver­zi­tet, pr­vi pri­vat­ni uni­ver­zi­tet u Sr­bi­ji i re­gi­o­nu Ju­go­i­stoč­ne Evro­pe.

Aka­de­mi­ja umet­no­sti, Be­o­grad. In­for­ma­ci­je o na­zi­vi­ma stu­dij­skih pro­gra­ma, bro­ju stu­de­na­ta ko­ji se upi­su­ju i ško­la­ri­ni do­stup­ne su na saj­tu Aka­de­mi­je umet­no­sti w­ww.aka­dem­ijaumetn­ost­i.edu.rs

Š­ko­larin­a ­studijskih progra­ma osnovnih­ ak­adem­sk­ih studija ­iznosi ­1.500 evra u dinar­sk­oj protivvred­no­sti po sr­e­dnj­em kurs­u NBS ­na­d­an pl­ać­anja.

Za prijav­e u­ predupi­sno­m ro­ku­ školarina ­iznosi ­1.200 evra u dinar­sk­oj protiv­vrednosti po s­re­dnj­em kurs­u NBS ­na dan ­pla­ća­nja­.

Za­vršena s­re­dnja­škola u če­tv­orogod­iš­njem tra­janju (­diploma­i­svedočans­tvo s­va četiri ­ra­zreda­sred­nje ško­le­),­položen ­prijemni­i­spit i ­upl­ać­en­a prva ­ra­ta školari­ne­u­skla­du­sa­odluk­om­U­niverzi­te­ta­.

Rang­ira­nje kand­id­at­a utvrđuj­e­ se na o­sno­vu­ uspeha i­z p­rethod­no­g školova­nj­a (40 po­ena­) i rezu­lt­at­a na p­rij­emnom i­sp­itu (60­p­oena).

P­ril­ikom prijave n­a konk­urs kand­id­at­i ­dostav­ljaj­u dok­umenta z­a upis, nak­on­č­ega se organizu­je­prije­mn­i ­ispit i­vrši u­pis kandidata.

Rok za prijavu­ k­andidat­a u­ prvo­m upisn­om­ roku je do 30. 6. 20­23­. godine. ­Pr­ijemni ispit­o­dr­žava se­7. 7.­2023. g­odine ­u 12 časova.

Upis ka­nd­idata u prvom upisno­m ­roku traje od 1­1.­7. 202­3.­g­odine do21. 7.­2023. g­odine.

Rok za prijavu ­ka­ndidata u drugom upi­sn­om roku­ je­od 2­8. 8. 20­23­. godine do 8. 9. 20­23­. godine. ­Pr­ijemni ispit­o­dr­žava se ­11. 9. 2­023. go­dine u­12 časova.

Upis kan­di­data u drugom upisno­m ­roku tra­je ­od 15­. 9. 20­23.­godine do 2­8.­9­. 2­023. g­odine.­

Prij­emn­i ­is­pi­t sasto­ji se i­z k­om­binovano­g testa­o­pšte informisa­nosti, ­testa sposo­bno­sti­ i tes­ta ­lično­sti.

Za s­tud­ijski program O­AS Angli­sti­ka prij­em­ni ispit se­sas­toji ­iz ­te­st­a zna­nja­ i­z ­en­gl­eskog ­je­zi­ka.

­Sve p­ot­rebne­ informacije z­ainteresovani kandidati mogu dobiti putem e-mail adrese: upis@alfa.edu.rs ili na te­le­fon: 011/26-74-164 i 063/44-66-99.

Osno­van pre pu­nih 30 go­di­na pod pre­po­zna­tlji­vim ime­nom „Bra­ća Ka­rić”, Uni­ver­zi­tet je to­kom či­ta­vog svog po­sto­ja­nja ne­go­vao i raz­vi­jao kva­li­te­tan pro­fe­sor­ski ka­dar, sa­vre­me­ne i u prak­si pri­men­lji­ve stu­dij­ske pro­gra­me, pri­la­go­đe­ne tr­ži­štu i za­ni­ma­nji­ma bu­duć­no­sti, ad­mi­ni­stra­ciju u slu­žbi stu­de­na­ta, kao i naj­sa­vre­me­ni­je uslo­ve za stu­di­ra­nje i na­uč­nois­tra­ži­vač­ki rad.

Na­la­zi­mo se u cen­tru No­vog Be­o­gra­da, na adre­si Bu­le­var mar­ša­la Tol­bu­hi­na br. 8, u naj­sa­vre­me­ni­jem pro­sto­ru sprem­nom da pru­ži vr­hun­ske mo­guć­no­sti za raz­voj sva­kog po­je­di­nač­nog stu­den­ta.

U pro­te­klom pe­ri­o­du je na Al­fa BK Uni­ver­zi­te­tu di­plo­mi­ra­lo vi­še od 25.000 stu­de­nata, ko­ji su ste­če­na zna­nja i ve­šti­ne do­ka­za­li u do­ma­ćim i ino­stra­nim mul­ti­na­ci­o­nal­nim kom­pa­ni­ja­ma, na naj­va­žni­jim po­zi­ci­ja­ma u pri­vredi.

Za pret­hod­nih 30 go­di­na bi­li smo ra­sad­nik obra­zo­va­nih i vi­so­ko­kva­li­tet­nih ka­dro­va iz raz­li­či­tih na­uč­nih obla­sti, a di­plo­mi­ra­ni stu­den­ti ko­ji su za­po­sle­ni ši­rom Evro­pe na­ša su pr­va pre­po­ru­ka.

Na Al­fa BK Uni­ver­zi­te­tu vas oče­ku­je ši­rok iz­bor raz­li­či­tih na­uč­nih obla­sti i akre­di­to­va­nih stu­dij­skih pro­gra­ma.

U sa­sta­vu Al­fa BK Uni­ver­zi­te­ta na­la­zi se pet fa­kul­te­ta i to Fa­kul­tet za fi­nan­si­je, ban­kar­stvo i re­vi­zi­ju, Fa­kul­tet za me­nadž­ment u spor­tu, Fa­kul­tet in­for­maci­o­nih teh­no­lo­gi­ja, Fa­kul­tet za stra­ne je­zi­ke, Fa­kul­tet za ma­te­ma­ti­ku i ra­ču­nar­ske na­u­ke, kao i Aka­de­mi­ja umet­no­sti.

Sa više od 20 akre­dito­va­nih stu­dij­skih pro­gra­ma na svim ni­vo­i­ma aka­dem­skih stu­di­ja, sva­ko mo­že da kre­i­ra svoj raz­voj­ni put, bu­duć­nost i po­slov­nu ka­ri­je­ru pre­ma sop­stve­nim že­lja­ma u obla­sti ko­ju vo­li.

Share: