Drugi put u Beogradu

10:26 19. 09. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Druga regionalna konferencija FIRESTARTER 23, posvećena poslovnim temama unapređenja iskustava korisnika i iskustava zaposlenih, održaće se 31. oktobra i 1. novembra u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu

Konferencija je specifična po tome što okuplja menadžere kompanija, CX i EX lidere, i promoviše jedinstvo ovih poslovnih strategija: bez dobrog iskustva zaposlenih nema ni izuzetnog iskustva korisnika.

Konferencija, na kojoj će učestvovati vrhunski stručnjaci, bavi se primenom svetskih znanja i inovacija u razvoju modernog, održivog i uspešnog poslovanja kroz unapređenje Customer Experience (CX) i Employee Experience (EX).

Zbog toga je značaj konferencije upravo u njenom nastojanju da na jednom mestu okupi poslovnu zajednicu i vodeće svetske eksperte, kako bi razmenili ideje i iskustva o inovativnim i transformativnim CX i EX strategijama. Fokus programa je na kvalitetu i praktičnosti informacija kojima će učesnici događaja moći da unaprede svoje poslovanje i ostvare prednost na tržištu.

Konferenciju i ove godine organizuje CEXAS – Customer & Employee Experience Association of Serbia, čiji osnivači su sertifikovani konsultanti sa dugogodišnjim iskustvom, među kojima je i kompanija Skills, koja se već 27 godina bavi razvojem ljudi.

Prošlogodišnja konferencija FIRESTARTER je pokrenula velike promene, u Srbiji i na tržištima u regionu, koje su rezultirale saradnjom CX i EX zajednica u okviru asocijacije, uspostavljanjem kontakta sa CX i EX stručnjacima širom sveta i osnivanjem asocijacija u zemljama u okruženju, tako da će na ovogodišnjoj konferenciji učestvovati i predstavnici– CROTEX iz Hrvatske, MACEX iz Severne Makedonije i CEXBA iz Republike Srpske.

Program dvodnevne konferencije ove godine obuhvata 36 prezentacija, 12 studija slučaja, 10 priča o uspehu i četiri panel diskusije, putem kojih će istaknuti stručnjaci preneti svoja znanja i podstaći njihovu praktičnu primenu. (kraj) dep/dj

Share: